måndag 24 juni 2013

Inflyttade!!!!

Nu har vi sovit två nätter i huset. Jag kan inte riktigt fatta det.. Vårt hus som vi förhoppningsvis ska spendera många år i!! Just nu är det full kaos där med saker precis överallt så bilder får vänta tills senare.

Dock lägger jag ut några bilder sedan i lördags när vi målade huset. Många nära och kära som var och hjälpte till. Nu är hela huset målat två gånger så när som på en gavel som får vänta med andra strykningen till efter helgen.
Kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är för all hjälp!











onsdag 5 juni 2013

Förbesiktning

Igår var det förbesiktning på huset. Inga stora saker som behövs göras men lite småfix här och där. Vore ju konstigt om det hade varit felfritt.

Spännande att se hur det ser ut nu när papp osv är borttaget från golv och bänkskivor. Är nöjd med det mesta. Framförallt köket! Mest missnöjd är jag med stora badrummet då det blev lite stelt med helt vita väggar. Det blev inte heller så snyggt på golvet under badkaret då vi har stora plattor på hela golvet och de var tvungna att skära några plattor diagonalt för att få rätt på fallet. Med fasit i hand skulle vi valt små plattor under badkaret. Men men. Vi får väll skaffa oss ett hörnbadkar så att det inte syns ;)

Två veckor kvar till inflytt! :) :)