tisdag 11 september 2012

KÖK!

Villa Newport från Mjöbäcksvillan.


När vi var på Husknuten i Göteborg var vi inne i ett väldigt fint "New England" hus från Mjöbäcksvillan. Det var ett väldigt välgjort hus med många detaljer. Vi fastnade framförallt för köket (se bild ovan). Vi har funderat på samma luckor. Handtagen är snygga men frågan är hur funktionella de är? Bänkskivan kommer nog bli i svart laminat. Det vi framförallt fastnade för båda två var de beigh/bruna väggarna. Vi är rätt så säkra på att de flesta väggarna i huset kommer vara vita eller iallafall ljusa men känner ändå att det kanske hade varit fint att bryta med någon annan färg i köket. Där kommer det ju ändå bli väldigt vitt med tanke på de vita skåpsluckorna. Vad tror ni?

4 kommentarer:

  1. Det var ju jättefint. Ska ni ha sån modell på det också?/Elin

    SvaraRadera
  2. Modell? Hur menar du? Typ sådana köksluckor men köket kommer ju vara annorlund uppbyggt. Se ritning längre ner. Typ som mamma och pappas. Hoppas allt är bra <3

    SvaraRadera
  3. Ser väldigt snyggt ut! :-) När vi valde köksluckor fick vi tips av svärmor att välja en sort utan för mycket fasat mönster i (så som inåtsänkningen i mitten på era.) Hon hade nämligen det själv och det var sååå tråkigt att städa då damm och matos hela tiden satte sig i skarven vilket gjorde det svårt att få bort. Men ett tjusigt kök kanske är värt extra städtid :-)

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Jag vill bara visa att det finns en ny webbutik som heter http://www.aleka.se som innehåller över 8000 lås, brand och säkerhetsprodukter. Tänkte om ni vill gå in och se om det är nåt som passar. Om ni har nån plats för länkar får ni gärna lägga in min länk om ni tycker sidan är bra och relavant.
    Tack på förhand.
    Mvh//

    Hans-Åke på Aleka

    SvaraRadera