söndag 31 mars 2013



3 kommentarer:

  1. Tack för tipset om att plocka spik, vi va och plockade runt huset i helgen =) Vi hoppas snickarna kan flytta boden så vi kan börja lite i trädgården under tiden också! Hur går det för er? Visst är dom snabba när dom väl satt igång!!! Har ni fått någon vecka för slutdatum?
    Hoppas allt går bra!
    /Stina

    SvaraRadera
  2. Hej! Ja det blir ett antal spik! Skönt att kunna plocka lite under tiden. Vad skönt att börja med trädgården. Vi har slutbesiktning den 17 juni om de håller tidsplanen så vi kommer nog inte hinna göra så mycket med trädgården i sommar. Vad fin er bänkskiva till köket blev..vi funderade också på drivved först. Längtar så tills vårt kök kommer och till plattsättaren börjar med badrummen. Jag är precis som du att jag velar fram och tillbaka om det blir bra eller inte. Men allt blir nog bra när det väl kommer på plats! Vad fint ert badrum blev! (inte som ett slaktrum som du skrev ;)) /Helena

    SvaraRadera
  3. Haha...nä de blev bättre när fogen också kom =)
    ÅÅÅ men de e ju snart det också...vi har inte fått något datum för slutbesiktning ännu bara att dom ska va klara v 19, men vi träffade mattias på ikea i helgen å då sa han att han skulle fixa allt sånt i veckan.
    Nä vi kommer nog inte hinna så mycket innan huset är klart heller för boden gick inte att flytta =( nåt med elen...gör i o för sig inte mig något om dom struntar i elen till boden, fick elräkningen igår...herregud...märks att det varit kallt!
    Dom jobbar ju på jätte snabbt hos er...visst e de roligt att vara borta en dag på jobbet å sen när man kommer så har det hänt massor =)
    //Stina

    SvaraRadera