onsdag 5 juni 2013

Förbesiktning

Igår var det förbesiktning på huset. Inga stora saker som behövs göras men lite småfix här och där. Vore ju konstigt om det hade varit felfritt.

Spännande att se hur det ser ut nu när papp osv är borttaget från golv och bänkskivor. Är nöjd med det mesta. Framförallt köket! Mest missnöjd är jag med stora badrummet då det blev lite stelt med helt vita väggar. Det blev inte heller så snyggt på golvet under badkaret då vi har stora plattor på hela golvet och de var tvungna att skära några plattor diagonalt för att få rätt på fallet. Med fasit i hand skulle vi valt små plattor under badkaret. Men men. Vi får väll skaffa oss ett hörnbadkar så att det inte syns ;)

Två veckor kvar till inflytt! :) :)





3 kommentarer:

  1. Å men det ser ju jätte fint ut =) vad roligt att ni också ska få flytta in snart! Vi kände oss också mest nöjda med köket först men jag tror att det är för att där är det och ser det ju mest färdigt ut, där ska man ju bara ha in grejer i skåpen som ändå inte syns.
    På kontrollbesiktningen hade vi med en hel del grejer som skulle fixas till, mest målarens jobb som skulle fixas lite men på två veckor ska dom ju hinna med det så vi hade inga anmärkningar kvar på slutbesiktningen.
    kram

    SvaraRadera
  2. Vad härligt! Är säker på att ni får jättefint och kommer trivas som fisken i vattnet. Vi kommer och hälsar på då ni bott in er ordentligt :) Kram

    SvaraRadera
  3. Har ni inte fått komma in ännu?!?
    Fast jag vet...så fort vi fick komma in i huset glömde jag bloggen helt eller jag hade inte tid med den =P bara lite nyfiken på hur det blev och hur slutbesiktningen gick =)
    Hoppas ni har fått komma in i ert hus och att ni haft en bra midsommar!
    Kram
    Stina

    SvaraRadera