lördag 30 mars 2013

Spik!

Idag var vi vid huset en sväng för att plocka upp spik, skruv och skit som snickarna lämnat på marken. Det är en evighetsgöra och vi får nog ta några rundor till innan inflytt ;). Dock gör det inte mig så mycket då jag tycker om att vara där och pula. Man går och dagdrömmer om hur trädgården kommer bli och hur vi ska möblera osv. Jag längtar så mycket nu så jag håller på att bli tokig! Börjar tröttna på att bo i flyttkartonger. Jag vill inreda, dekorera, pyssla och dona!!

Imorgon ska vi till huset igen för att spika panel på förrådet som vi valt att göra själv!

Ha en skön påsk!



torsdag 14 mars 2013

Fönster/spröjsar

Nu har fönster också kommit i. Vi funderade mycket om vi skulle ha spröjsar och vilka vi skulle ha. (Utseende, lösa eller fasta osv.) Jag var bestämd från början att jag ville ha spröjsar då jag tyckte att de hade stor betydelse för husets utseende. Jag fastnade för New England-stilen med liggande vit panel och spröjsar.

Vi valde lösa spröjsar vilket gör att vi kan ta bort allt om vi tröttnar eller ändra utseende på dem genom att ta bort några liggande. Just nu känns det som väldigt mycket spröjs men det blir nog bättre när panelen är uppe!